de Levenswijzer

In welke levensfase zit jij?

20+

Je bent op weg op je eigen unieke levenspad. Toch loop je tegen dingen aan waardoor je je afvraagt of je wel op de goede weg bent. Wat wil je nu eigenlijk in je werk, privé of je relatie. Juist nu je meer je eigen leven gaat leiden, kunnen er twijfels komen. Maak ik wel de juiste keuzes? Past deze baan wel bij me? Als twintiger of dertiger kom je geregeld op een kruispunt en wil je de beste keuzes maken. Blijf niet langer rondlopen met frustrerende vragen of twijfels, maar volg een biografisch traject bij de Levenswijzer. Krijg inzicht en handvatten zodat je weer verder kunt. Alles is er al.

40+

Natuurlijk doet je leeftijd ertoe. Als veertiger of vijftiger sta je nu eenmaal anders in het leven dan als twintiger. Inmiddels maken ze jou wellicht niets meer wijs. Je weet best hoe je in elkaar zit. En toch zoek je naar richting. Want juist in deze levensfase kan er een innerlijke drang ontstaan om dingen anders aan te pakken. Of je zoekt naar de weg naar binnen, naar meer inzicht in je spirituele ontwikkeling. Of je wilt het juist helemaal over een andere boeg gooien. Het roer om. Blijf geen rondjes draaien in je eigen hoofd, maar volg een biografisch traject bij de Levenswijzer. Het is alleen de kunst om je eigen antwoorden te vinden in je levensloop.

60+

In de derde levensfase zijn er andere zaken actueel dan eerder in je leven. Juist in deze fase ontstaat er vaak een verlangen om inzicht te krijgen in hoe je de dingen tot nu toe hebt aangepakt. En wat je graag zou willen veranderen. Ook is dit een fase waarin verlies en verminderde vitaliteit de oorzaak is om het leven te herijken. Op welke manier geef je zin aan deze levensfase. Hoe kom je weer in contact met talenten en gewoontes die je wellicht gaandeweg het leven uit het oog bent verloren. Wacht niet langer, maar volg een biografisch traject bij de Levenswijzer. 

Rouw & verlies aan vitaliteit

Een ziekte of fase van rouw en verlies zet je leven op z’n kop. En toch, na een tijdje vind je wel weer een manier om ermee om te gaan. Zelf heb ik sinds tien jaar diabetes type 1 en dat betekent 24 uur per dag bezig zijn met mijn suikerwaarden. Dat heeft impact. Of ik wil of niet. Op mijn humeur, mijn omgeving, mijn gezondheid. Op welke manier ga jij met ziekte of verlies om? En wat zegt dit over je veerkracht? Wil je meer inzicht in hoe jij op een andere manier met je aandoening kunt omgaan? Volg dan een biografisch traject bij de Levenswijzer.

Ontdek jouw drijfveren

Nieuwsgierig geworden?

de Levenswijzer

Bel of mail voor een gratis telefonische kennismaking
of maak direct een afspraak.

06 – 45320583

info@delevenswijzer.nl