de Levenswijzer

Ervaringen van cliënten

{

Nu weet ik waar ik aan kan werken
Ik begon met de gesprekken omdat het in mijn hoofd heel druk werd als er veel van mij gevraagd werd. Bijvoorbeeld door deadlines van school. Door de prettige gesprekken met Dana ontdekte ik dat ik meer voor mijzelf moet kiezen en mijn gedachten uit moet spreken en dingen moet doen waar ik blij van word. Ik kon makkelijk met haar praten en werd veel aan het denken gezet door haar vragen. Naast de gesprekken gaf ze mij ademhalingsoefeningen mee, hier heb ik veel aan gehad. Ik vond de relaxte sfeer prettig, het was eenvoudig om met haar te praten. Ik vond de gesprekken laagdrempelig en ze gaf me een veilig gevoel. Dana liet mij veel zelf doen, zij is alleen maar een hulpmiddel. Ik raad haar zeker aan, omdat deze coaching goed is om jezelf iets beter te leren kennen en te weten waar je aan kan werken.

{
Tycho (22)
student
{

Coachen op mijn eigen tempo
Ik zocht een coach om handvatten te krijgen om met een aantal zaken om te gaan. Ik vond de gesprekken erg nuttig. Ik heb er veel aan gehad en veel van geleerd. Niet alleen theoretisch, maar vooral ook dat ik de veranderingen bij mezelf voel. De coaching was op mijn eigen tempo. En heel erg op maat gemaakt. Ik zou het zeker bij anderen aanraden omdat er echt de tijd wordt genomen. Tevens is het erg concreet.

{
Alexandra (46)
manager
{

Nu weet ik hoe belangrijk het is mezelf te waarderen
Het cultuurverschil tussen mijn land van herkomst en Nederland veroorzaakte heftige verwarring, waardoor ik ontevreden over mijzelf en mijn leven was. Ik vond de gesprekken prettig. Door Dana heb ik mijzelf beter leren kennen en weet ik inmiddels precies hoe belangrijk het is om mijzelf te waarderen. Ik kijk nu naar de toekomst met een positieve blik. Dana had luisterende oren en een open houding. Dit waardeer ik heel erg. Dana heeft mij geholpen om weer te durven en te kunnen. Ik heb zo mijn vermogens leren ontdekken. Ik onderzocht mijn innerlijk en ze haalde mijn sterke punten en mooie kanten, waarover ikzelf geen idee had, naar boven. Zij heeft mij geholpen om mijn stem te laten horen en om een helder beeld van mijn persoonlijkheid te kunnen schetsen.

{
Yasmin (23)
student
{

Ze stelt precies de juiste vragen
De aanleiding van mijn coachtraject was het zakken voor mijn mondelinge examen voor een nieuwe baan in de reisbranche. Ik wilde hiermee bereiken dat ik mijn zelfpresentatie duidelijk en ontspannen kon uitvoeren. Het coachtraject met Dana was een goede ervaring. Doeltreffend en oplossingsgericht. Dana verdiepte zich in mijn verhaal tot ze het helemaal begreep. Ze stelde de juiste vragen en gaf opdrachten, waardoor ik zelf de oplossing kon vinden. Ik raad Dana zeker aan om de negatieve ervaringen in je leven om te buigen naar positieve overtuigingen, waardoor je je meer kan ontwikkelen en dus wijzer wordt.

{
Carla (61)
pedicure
{

Ik voel me gehoord en begrepen
Een paar jaar geleden was ik op een punt in mijn leven waar het even niet zo goed met mij ging. Ik had een burn-out en zag door de bomen het bos even niet meer. Ik ging op zoek naar iemand die mij kon helpen mijzelf weer terug te vinden. Na enige tijd zoeken en veel mensen gesproken te hebben liep ik tegen Dana aan. Dat was raak.

Dana sprak mij erg aan en haar middelen en kennis die ze inzet ook. Door terug te kijken naar verleden, thema’s in mijn leven in beeld te brengen en terug te brengen naar heden en toekomst. Dana’s aanpak is direct én zacht, confronterend op momenten maar altijd veilig en vertrouwd zodat ik mijzelf onder ogen durf te komen.

Ik voel me gehoord en begrepen. Dana tilt je op en zet je in je kracht, geeft de rode draad weer even terug als dat nodig is, luistert naar je als je wellicht even niet zo goed naar jezelf luistert en gaat samen met je op zoek naar jezelf. Wat fijn dat ik haar gevonden heb!

{
Joris (31)
studentenbegeleider

Nieuwsgierig geworden?

de Levenswijzer

Bel of mail voor een gratis telefonische kennismaking.
Of maak direct een afspraak.

06 – 45320583

info@delevenswijzer.nl