de Levenswijzer

Coaching

Krijg inzicht

Bij De Levenswijzer kom je binnen met een actueel thema waar je inzicht in wilt. Kleine of grote vragen, het kan over van alles gaan:

  • Ben je op zoek naar jouw talent?
  • Wil je een andere baan?
  • Heb je een burn-out of last van stress?
  • Mis je zingeving of een doel in je leven?
  • Ben je (chronisch) ziek?
  • Heb je een dierbare verloren?
  • Of wil je weten waar jouw leven om draait?

Hoe klein of groot je vragen ook lijken, ze zijn bij mij allemaal even welkom. Als biografisch coach stel ik vragen over het thema waar je nu tegenaan loopt. Jij bepaalt het doel van de coaching en gaat daarna op zoek naar informatie uit je leven waar dit mee te maken heeft. Vaak zijn dit gebeurtenissen die ogenschijnlijk los staan van elkaar of waarvan je geen idee had dat die met jouw thema te maken hebben. Ik reik praktische methoden en oefeningen aan die inzicht geven. Veel levensverhalen hebben een onderliggend motief, noem het een persoonlijke mythe: wanneer je die te pakken hebt, geeft dat zingeving en richting in je werk en dagelijks leven. Door naar markeermomenten in je leven te kijken word je minder geleefd en geef je zelf weer richting aan je toekomst.

Alles is er al

De kunst voor mij als coach is de antwoorden uit te luisteren. Dat kan soms al in een enkel gesprek. Door in de coachgesprekken vanuit diverse dimensies naar je dagelijks leven en werk, gewoontes, spirituele beleving en drijfveren te kijken, krijg je inzicht in hoe jij de dingen tot nu toe aanpakte en hoe je de koers kunt verleggen. Of je kiest voor een levensfasetraject waarbij je met een actuele vraag je complete leven doorloopt. Daar hoef je niet mee te wachten tot je ‘oud en wijs’ bent. Begin vandaag en zet de eerste stap naar meer inzicht om daarna nieuwe stappen te zetten.

Coachgesprek

 

Bij een biografisch coachgesprek staat een actuele vraag in je werk of privéleven centraal. Hier gaat het om kort en krachtig duidelijkheid krijgen over je waar je staat en welke richting je op wilt. Hier richt je je in één coachgesprek op wat er nu speelt en hoe je weer verder kunt. Doelgericht en praktisch. Als gecertificeerd beroepscoach bied ik tools om je weer snel op weg te helpen.

Voor wie in één gesprek antwoorden wil vinden

Biografisch traject

 

In dit traject van zes gesprekken onderzoek je het thema waarmee jij binnenkomt. Ieder gesprek heeft een heel eigen dynamiek, waardoor je vanuit diverse kanten naar jezelf en je leven kijkt. In dit traject krijg je antwoorden over hoe jij omgaat met issues, hervindt je je eigen kracht en weet je weer hoe je verder wilt met je werk, leven en relaties. Deze gesprekken geven je doel en richting in je huidige levenssituatie en in het omgaan met jezelf.

Voor wie voor een keuze staat en richting zoekt,
bijvoorbeeld over studie, loopbaan, gezin en zelfinzicht

Levensfase gesprekken

 

Levensfasegesprekken geven je een beeld van je eigen biografie met alle ontwikkelingen, uitdagingen en kansen. Je vindt antwoord op de vraag ‘wie ben ik en hoe ben ik zo geworden?’ Je eigen levensverhaal op een rustige wijze uit de doeken doen geeft inzicht over jouw rode draad. Hier verschijnt unieke levenskracht. De methode is verdiepend, doelgericht, inzicht gevend en helend. Het is een verrassende manier om jezelf en je thema’s beter te leren kennen. Het totale aantal gesprekken hangt af van je leeftijd, ieder gesprek beslaat een levensfase van zeven jaar. Na dit traject weet je weer waar jouw leven over gaat en wat je te doen hebt.

Voor wie verdieping, bezinning en inzicht zoekt.
Ook geschikt bij burn-out, stress of ziekte.

 

 

 

 

 

 

Kosten:
Coachgesprekken: 80 euro per sessie (particulier inclusief BTW, zakelijk exclusief BTW)
Biografisch traject: 450 euro per traject van 6 gesprekken
Levensfasetraject: 80 euro per sessie (aantal gesprekken is afhankelijk van je leeftijd)

 

 

 

 

 

 

Ontdek je eigen richting

Nieuwsgierig geworden?

de Levenswijzer

Voor particuliere coachgesprekken of businesscoaching.
Bel of mail voor een gratis kennismaking.
Of maak direct een afspraak.

 

06 – 45320583

info@delevenswijzer.nl