de Levenswijzer

Wat voor coachtraject zoek jij?

Levenscoaching

Elke levensfase vraagt iets anders van je. Het maakt uit of je 20, 40 of 60 bent. Dit zorgt er namelijk voor dat je op een bepaalde manier in je leven staat. Maak je wel de juiste keuzes die passen bij jouw levensfase? Past deze baan of studie (nog) wel bij me? Of hoe ga je om met rouw en verlies of met verminderde vitaliteit? Dat soort thema’s krijgen bij levenscoaching extra aandacht. Zodat je ontdekt wat jij op dit moment in jouw leven te doen staat. Blijf niet langer rondlopen met vragen of twijfels, maar laat je coachen. Krijg inzicht en handvatten zodat je weer verder kunt. Alles is er al.

Onco Coaching

Tijdens de behandelingen voor kanker komt er zoveel op je af, dat je soms niet goed weet waar je het zoeken moet. En dan zijn de behandelingen wellicht medisch gezien klaar, maar zelf ben je nog helemaal niet zover om je ‘gewone’ leven weer op te pakken. Want je kampt nog met fysieke en mentale vermoeidheid of chronische klachten. In zes coachgesprekken hervindt je wat jou energie geeft, waar jij kracht uit put en op welke momenten in je leven je dit al eerder liet zien. Bij dit traject werk ik samen met zorgverleners en fysiotherapeuten van OncoLokaal. Zodat je zowel fysiek als mentaal weer een stap vooruit kunt maken. 

Diabetescoaching

Het moment waarop je de diagnose kreeg, staat je waarschijnlijk nog scherp voor de geest. Vanaf die dag ben je aan de slag gegaan om de diabetes zo goed mogelijk in je leven in te passen. Meten, anders eten, bewegen, managen, noem maar op. De manier waarop mensen omgaan met hun diabetes verschilt nogal. Fanatiek of losjes? Ambitieus of recalcitrant? Daarbij vergeet je vaak de mentale aspecten van deze aandoening. De frustratie loopt op en je bent meer met jezelf en de diabetes in gevecht dan je lief is.

In enkele coachgesprekken krijg je inzicht in hoe jij in elkaar steekt en op welke manier jij minder in strijd kunt zijn met de diabetes. Je functioneert weer vanuit je eigen kracht, voelt je vitaler en meer in balans. Hierbij zet ik tools van mindfulness en levenscoaching in. Ik werk doelgericht, positief en neem jouw levensloop, talenten en gewoontes mee in de coaching. Bel gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek.

Werk- en vitaliteitscoaching

Loop je vast in je baan of studie? Merk je dat je ’s ochtends met moeite opstaat om aan de dag te beginnen? Dan is er wellicht iets mis met je vitaliteit of levenslust. Hoe ontdek je dan wat er aan de hand is. Vaak is het best lastig om dat zelf allemaal uit te vogelen. Maar met een paar coachgesprekken kom je al een heel eind. Je ontdekt weer wat je wilt in je baan, studie of gezin door te reflecteren op hoe jij je leven vormgeeft en wat jouw wensen en verlangens zijn voor de toekomst. Stop met dralen en piekeren, gun jezelf een coachtraject zodat je weer op je eigen (of een nieuw) spoor belandt. 

Ontdek jouw drijfveren

Nieuwsgierig geworden?

de Levenswijzer

Voor particuliere coachgesprekken of businesscoaching.
Bel of mail voor een gratis kennismaking.
Of maak direct een afspraak.

 

06 – 45320583

info@delevenswijzer.nl